Diëtistenpraktijk Pranger

Diëtistenpraktijk Pranger is een kleine, zelfstandige praktijk in het zuiden van Friesland waar enthousiasme, persoonlijke aandacht, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat. U kunt bij de praktijk terecht voor dieetadvisering voor onder meer: overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterol of darm- en longklachten. We zijn er voor alle leeftijden en op indicatie van de arts is er consult aan huis mogelijk.

Voor sport- en algemene voedingsadviezen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Een ieder is uniek en wordt met respect behandeld en op maat begeleid. Het is voor ons een uitdaging om het voor u zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken zodat u tijd en energie over houdt of weer krijgt voor andere dingen.

Carin Pranger is opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, bij de Dietetiek Verstandelijk Gehandicapten en Vereniging Sportdietetiek Nederland. Heeft u vragen, schroom dan niet en neem contact op. U kunt altijd bij onze praktijk terecht. Als u kiest voor kwaliteit, continuïteit en aandacht!

Contact:

Bedrijfsnaam: Diëtistenpraktijk Pranger
Postadres: Postbus 117
Postcode: 8390 AC
Plaatsnaam: Noordwolde
Mobiel: 06-235 35 922

Openingstijden:

Maandag: Appelscha
Dinsdag: Appelscha
Woensdag: Wolvega en Oldeberkoop
Avondspreekuur mogelijk in Wolvega
Vrijdag: 08.00-17.00 uur (bij huisartsenpraktijk in GCO)

Routenummer GCO

Route 02
Over het GCO

GezondheidscentrumOosterwolde is uniek in Nederland door de diversiteit van alle instanties binnen de gezondheidssector (o.a. GGZ, jeugdgezondheidszorg, huisartsen, thuiszorg, maatschappelijk werk, ouderenzorg, apotheek, woonbedrijf, fysio- en manuele therapie) die hier vertegenwoordigd zijn.

Een compleet zorgaanbod, om u volledig van dienst te kunnen zijn.

Contact algemeen

Voor algemene vragen aan het Gezondheidscentrum Oosterwolde kunt u contact met ons opnemen
via ons contactformulier.

Bezoekadres:

Gezondheidscentrum Oosterwolde
Brink 1 - 100
8431 LD Oosterwolde

Openingstijden GCO:
8.00 tot 18.00 uur

Route

Gezondheidscentrum Oosterwolde.