Over het GezondheidsCentrum Oosterwolde

 

Missie GCO

De missie van het GCO is ‘iedereen van dienst zijn voor een gezond leven.’ Door zorgaanbieders te centreren op één plek, biedt het GCO laagdrempelige en afgestemde zorg voor patiënten. Daarnaast creëert het GCO verbintenis tussen zorgaanbieders en ontzorgt ze met faciliteiten als schoonmaak, wachtruimtes, pantry’s, een lift en toiletten. Een ontmoetingsplek voor alle betrokkenen in de zorg. 

Het GCO opende 6 juni 2006 zijn deuren. De eigenaren zijn Ate Buiteveld, Rogier Hilbers en Ronald van der Wal. 

missie van het gezondheidscentrum oosterwolde
missie van het gezondheidscentrum oosterwolde

Centraal in Noord Nederland

Het gezondheidscentrum ligt op een centrale plek in Noord Nederland, tussen meerdere ziekenhuizen in (Assen, Drachten, Heerenveen, Groningen). Dit biedt mogelijkheden voor zorgverleners om de zorg dichtbij patiënten te brengen. Bent u als zorgaanbieder geïnteresseerd in een plek in het GCO?

Informatie over het gebouw

Het gebouw is voorzien van een algemene balie, toiletten, wachtruimtes, een lift en een centrale kantine. Elke verdieping heeft een eigen pantry. Rondom het gebouw zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. Naast het huren van een eigen plek, is het mogelijk om flexruimtes te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of bijeenkomsten. 

plattegrond gezondheidscentrum oosterwolde

Ons logo

Gezondheids centrum oosterwolde
Wij zijn De Friese Wouden in Oosterwolde

Groen

staat voor onze natuur: ruim 4.000 hectare bos en natuurterrein.

Wij zijn De Friese Wouden in Oosterwolde

Geel

staat voor de zandverstuiving: het Aekingerzand, de Kale Duinen bij Appelscha

Wij zijn De Friese Wouden in Oosterwolde

Bruin

staat voor de turf: een historisch kenmerk van deze streek. Door het afgraven van het veen ontstonden woongebieden, de kruisende vaart en sloten. Die deden dienst als turfroute.

Wij zijn De Friese Wouden in Oosterwolde

Blauw

staat voor het water van de turfroute.