Het GCO heeft plek voor u

Centraal in Noord Nederland

Het gezondheidscentrum ligt op een centrale plek in Noord Nederland, tussen meerdere ziekenhuizen in (Assen, Drachten, Heerenveen, Groningen). Dit biedt mogelijkheden voor zorgverleners om de zorg dichtbij patiënten te brengen. Bent u als zorgaanbieder geïnteresseerd in een plek in het GCO? Neem dan contact op.

missie van het gezondheidscentrum oosterwolde

Informatie over het gebouw

Het gebouw is voorzien van een algemene balie, toiletten, wachtruimtes, een lift en een centrale kantine. Elke verdieping heeft een eigen pantry. Rondom het gebouw zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. Naast het huren van een eigen plek, is het mogelijk om flexruimtes te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of bijeenkomsten. 

plattegrond gezondheidscentrum oosterwolde

Missie GCO

De missie van het GCO is ‘iedereen van dienst zijn voor een gezond leven.’ Door zorgaanbieders te centreren op één plek, biedt het GCO laagdrempelige en afgestemde zorg voor patiënten. Daarnaast creëert het GCO verbintenis tussen zorgaanbieders en ontzorgt ze met faciliteiten als schoonmaak, wachtruimtes, pantry’s, een lift en toiletten. Een ontmoetingsplek voor alle betrokkenen in de zorg. 

Het GCO opende 6 juni 2006 zijn deuren en is opgericht door Ate Buiteveld en Kees van der Graaf. 

missie van het gezondheidscentrum oosterwolde

Wilt u een ruimte huren?

Wilt u meer informatie over de verschillende ruimtes in het GezondheidsCentrum Oosterwolde? Of wilt u een informerend gesprek over de huur? Vul dan het formulier in.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Waarop we u het beste kunnen bereiken.
Probeer zo duidelijk mogelijk uw vraag te omschrijven

plattegrond gezondheidscentrum oosterwolde